top of page

Càpsula

del temps del Coronavírus

El projecte The Coronavirus Time Capsule, ha estat originat per Company Three, una compañía de teatre juvenil establerta a Londres. El projecte és una resposta setmanal a la pandèmia, a través dels ulls dels joves de tot el món i utilitzant les arts escèniques i les noves tecnologies. Formem part d’una xarxa d’entitats en més de 16 països que treballen amb joves de tot el món.

En aquesta ocasió el projecte s'ha desenvolupat amb els joves participants a Sortim a escena! (grup del curs 20219-2020), gràcies a la iniciativa proposada per ArTec20 i la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sóller "Som Joves".

 

La intenció és continuar oferint als adolescents amb els quals treballem suport, connexió i un espai per a ser creatius. És també una oportunitat per a connectar amb altres institucions educatives que treballen amb joves, en un moment de crisi global. Aquest és un projecte de lliure accés, amb recursos disponibles i acumulatiu.

 

Cada setmana, els joves respondran a un tema relacionat amb la situació de confinament (coses com la vida a casa, com som nosaltres, que ens agrada fer, els nous aprenentatges o l’avorriment) i faran un vídeo de quinze segons. Aquests són després compaginats i editats junts. El mateix procés es farà durant cada setmana, perquè la caixa del temps es vaig fent gran a mesura que el confinament continuï i es desenvolupi.

 

Cada entitat que participa crearà i distribuirà el seu propi Time Capsule (Càpsula del Temps), però al llarg s’espera reunir-los en un sol lloc, com una manera de marcar i recordar aquest període extraordinari en la nostra història. 

 

 

"Sabem que el confinament és especialment difícil per als adolescents, que viuen amb tot el que la pandèmia ha portat i amb la falta dels ritus de pas clau en la seva educació i desenvolupament emocional. Així doncs, volíem proporcionar alguna cosa per proporcionar suport, connexió i un espai per escoltar-ho i una possibilitat de connectar amb adolescents en situacions similars arreu del món" (Ned Glasier, Director Artístic de Company Three)

 

 

La Càpsula del Temps del Coronavirus ha estat creada per Company Three, publicada en associació amb Nick Hern Books i desenvolupada en col·laboració amb National Association of Youth Theatres, Scottish Youth Theatre, Youth Arts Network Cymru, Unicorn Theatre, Central School of Speech and Drama.

Todos los videos
Càpsula 4: Els nostres somnis
03:30
Reproducir video
Càpsula 3: Sobre nosaltres
02:46
Reproducir video
Càpsula 2: La vida a casa
02:09
Reproducir video
Càpsula 1: El principi
01:32
Reproducir video
logo_joventut.png
13692718_10155013177594027_4504492709747694897_n.jpg

ArTec 20

bottom of page