top of page

Aula de teatre

Sortim a escena

L'Aula de Teatre - Sortim a escena! és un projecte creat conjuntament amb la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sóller i neix a partir del projecte Sortim, impulsat pel Centre d'Informació Joves de Sóller "Som Joves", que pretén apropar diferents activitats d'oci als joves del municipi.

 

Adreçat a joves d’entre 12 i 16 anys, Sortim a escena! pretén apropar els valors del teatre i les arts escèniques als més joves. Tot fomentant l'art i les diferents capacitats creatives amb les quals afrontar tot el procés de construcció i representació d'una peça teatral.

Un procés que és en el seus fonaments l'eina d'inclusió, cooperació i grup que es transmeten mitjançant el llenguatge i les estructures teatrals, l’expressió oral i corporal, la creativitat, l’empatia, les emocions i, sobretot, aprendrem a valorar el treball en equip.

El teatre a part de fomentar l'artista interior, la creativitat i la imaginació, és un desenvolupament i un treball que ajuda als joves a integrar-se, relacionar-se i desinhibir-se davant el col·lectiu i la societat.

 

D'aquesta forma, el projecte Sortim a escena! és una eina que passa més enllà de l'entreteniment o l'oci per als joves del poble, ja que és un recurs per millorar la seva relació amb els altres, per extreure fortaleses de les seves capacitats i treballar en equip per analitzar els processos més enllà dels resultats.

logo_joventut.png
13692718_10155013177594027_4504492709747694897_n.jpg
bottom of page