top of page

Tast d'Arts Escèniques · Sóller

En Vi-u

L'Associació Cultural Arrel'ART crea la primera edició d'En Vi-u l'any 2016, una petita sessió de micro-teatre emmarcada dins del programa de les festes de Sant Bartomeu de Sóller. L'any següent, l'entitat desenvolupà el projecte que coneixem actualment com EN VI-U, TAST D'ARTS ESCÈNIQUES · SÓLLER, un cicle de proximitat.

 

Durant aquests anys, s'han programat diverses activitats entorn del teatre, la dansa, el circ, la música, entre d'altres, que han reunit un nombrós públic en el plaer de compartir les nits d'estiu amb la cultura.


Des d’aquella primera edició, el cicle es va proposar convertir aquestes vetllades en ocasions ideals per a una aproximació a les arts escèniques, combinant nombrosos llenguatges teatrals i expressius. Tots aquests ingredients han estat combinats de formes molt diverses en un cicle que ha aplegat companyies, artistes i creadors de Mallorca a partir del nostre concepte “teatre fora del teatre”.

Al llarg d'aquests cinc anys, la nostra voluntat ha estat, principalment, configurar un programa de propostes per engrescar el públic a assaborir les nits d’estiu amb gust escènic, procurant incorporar el millor de l’escena local i, també, fomentar la creació i divulgació de joves artistes illencs.

Aquest cicle està subvencionat per:

Dep-Cultura, Patrimoni i Política Lingüí
bottom of page