top of page

Qui som

Arrel'ART

Som una petita associació cultural dedicada a la divulgació i promoció de les arts escèniques; teatre, dansa, música, circ, etc.

L'entitat arrelada a Sóller (Mallorca), neix l'any 2015 amb un objectiu clar: impulsar l'art, les noves propostes escèniques, els nous reptes artístics i noves visions culturals.

Al mateix temps, des de l'associació ens proposam crear una programació en viu que s'adapti a l'entorn cultural del poble i la mancança d'equipaments culturals del municipi.

El col·lectiu format per gestors culturals, actrius i actors, ens envoltam de la cultura com a eix principal per parlar i dialogar, evolucionant i adaptant-se als nous temps.

Arrel'ART apostam per la cultura de proximitat que pugui gaudir-se amb els cinc sentits.

Al llarg de l'any programam una àmplia varietat d'activitats, projectes artístics i culturals. Un conjunt d'experiències que volen apropar el públic al coneixement i la sensibilització de l'art com a cultura dels sentits. 

Les activitats anuals es centren principalment en tres blocs de programació: hivern-primavera (gener a maig), estiu (centrat al mes d'agost en el cicle En Vi-u) i tardor (d'octubre-desembre).

 

Una programació per a tots els públics, des de representacions teatrals de petit format, espectacles familiars, tallers de dramatúrgia, teatre per a joves, entre d'altres.

bottom of page